Referințe

Cum spuneam: dezvoltăm cu precădere proiecte pentru domeniul construcțiilor și managementul afacerii  și oferim produse particularizate pentru fiecare client.

Mai jos prezentăm câte dintre aceste proiecte și care au fost pentru beneficiarii lor de un real succes, iar succesul în afaceri este unul de natură financiară.

www.scenariu-securitate-incendiu.ro

Este primul software din România și unicul folosit de specialiști pentru întocmirea documentației în vederea obținerii autorizației și / sau avizului de securitate la incendiu.

www.softwarecalculG.ro

Este un software profesional utilizat de specialiștii în domeniul construcțiilor pentru întocmirea breviarului de calcul G. Este produsul software îndrăgit de auditorii energetici, de inginerii constructori, de instalații și arhitecți.

www.software-certificat-energetic.ro

Este softul numărul 1 de întocmire a certificatelor energetice pentru clădiri și a certificatelor energetice pentru apartamente.

www.restaurantnunta.com

Am realizat și optimizat zeci de site-uri de prezentare. Putem să realizăm acest lucru, dar în general promovarea online vine la pachet numai dacă este vorba și de un produs personalizat software.

Software Evidență și Gestiune activitate firme de proiectare în domeniul construcțiilor: Ideal Rocod a conceput o platformă online prin care firmele de proictare din domeniul construcțiilor pot să gestioneze proiectele, persoanele ce se ocupă, datele financiare, încasările și plățile făcute, ș.a.m.d…

Lasă un răspuns