Referințe

Cum spuneam: dezvoltăm cu precădere proiecte pentru domeniul construcțiilor și managementul afacerii  și oferim produse particularizate pentru fiecare client.

Mai jos prezentăm trei dintre aceste proiecte și care au fost pentru beneficiarii lor de un real succes, iar succesul în afaceri este unul de natură financiară.

www.scenariu-securitate-incendiu.ro

Este primul software din România și unicul folosit de specialiști pentru întocmirea documentației în vederea obținerii autorizației și / sau avizului de securitate la incendiu.

www.softwarecalculG.ro

Este un software profesional utilizat de specialiștii în domeniul construcțiilor pentru întocmirea breviarului de calcul G. Este produsul software îndrăgit de auditorii energetici, de inginerii constructori, de instalații și arhitecți.

www.software-certificat-energetic.ro

Este softul numărul 1 de întocmire a certificatelor energetice pentru clădiri și a certificatelor energetice pentru apartamente.

www.restaurantnunta.com

Am realizat și optimizat zeci de site-uri de prezentare. Putem să realizăm acest lucru, dar în general promovarea online vine la pachet numai dacă este vorba și de un produs personalizat software.

4 păreri la “Referințe

  1. furtdsolinopv

    Nice post. I used to be checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely useful info specially the closing section 🙂 I maintain such info much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.