Software la comanda

Software la comanda

Ssoftware la comanda.C. Ideal ROcod S.R.L. realizează software la comanda. Indiferent care este ideea ta pentru îmbunătățirea activității companiei cu siguranță că putem gândi împreună un produs software personalizat care să răspundă nevoilor tale.

Nu întotdeauna programele care le găsești pe piață se potrivesc perfect pe natura activității tale. Acest lucru îți afectează activitatea chiar dacă nu sunteți convins/ conștient de acest lucru.

Software Tehnic

Orice companie de inginerie sau arhitectură are calculatoarele pline de fișiere excel, mathcad sau de orice altă natură și care ar avea rolul de a îmbunătăți calitatea muncii prestate. Însă de multe ori fie nu mai știi pe unde le-ai pus, fie nu știi dacă ar fi ultima variantă, sau mai rău: dacă nu cumva vreun coleg din greșeală a mutat o căsuță, o virgulă, ceva minor pentru necunoscători dar cu impact major asupra calității muncii.

Orice firmă serioasă și care se respectă nu mai umblă cu un astfel de sistem și integrează aceste produse într-unul singur, care să scadă timpii și să crească siguranță produsului oferit.

Astfel că putem realiza un software care să acopere tot ceea ce nici nu te gândești.

Este timpul să faci o comandă.

Autolisp produse de tip cad

Folosiți produse de tip autocad dar mult operații ai fi dorit să fie personalizate. De câte ori nu te-ai gândit ca din câteva click-uri să scoți detaliile de execuție de care ai nevoie?

Acum se poate. Orice soft de tip cad permite adăugarea de module care să vă facă viața mai ușoară. La orice vă gândiți cu siguranță că noi putem realiza. Vrei un detaliu automat și gata cotat de fundație? E foarte simplu. Vrei o armare automată a unei grinzi? Este ca și făcut.

Când te gândești că alte companii au făcut deja acest lucru cu doar salariul pe o lună al unui specialist… Iar acum un singur specialist face câți alții 10 din alte societăți…

Software la comanda pentru administrarea afacerii

În ultima perioadă ai reușit să te dezvolți și simți că pierzi în totalitate controlul? Asta deoarece nu folosești un soft personalizat privind gestiunea afacerii. Multe din operațiile de management ar trebui să fie realizate automat, dar încă refuzi să te adaptezi realităților în care trăim.

Putem gândi împreună un sistem integrat pentru compania ta. Putem realiza un software la comanda personalizat.

Produse software de succes

Am realizat până acum câteva produse software de succes, a căror rentabilitate a fost dovedită de către piață: www.software-certificat-energetic.ro , www.softwarecalculG.ro, www.scenariu-securitate-incendiu.ro .

Am făcut software la comanda: Termoexpert; am făcut software la comanda CalculG; am făcut software la comanda Scenariu Securitate Incendiu.

software la comanda